Tessie's Blogg

Jag ar 29 ar och bloggar om mitt liv, min vardag, mina intressen och drommar vilket inkluderar shopping, klader, resor, traning, LCHF, heminredning, mat och vin. Jag jobbar inom finans och bor pa Jersey, en o utanfor Frankrikes kust.


12 January 2012

Restaurang Jonas

I lördags åt vi middag igen på Restaurang Jonas och denna gången åt vi avsmakningsmenyn. Avsmakningsmenyn består av 6 eller 9 rätter som är baserade på säsongens smaker och så finns det olika vin-paket att välja på som är matchade med rätterna. Vi valde 9 rätter och var otroligt nöjda. Vi har ätit ett tiotal avsmakningsmenyer det senaste året på Jersey, i London, Dubai och Stockholm och menyn på restaurang Jonas ligger i mina topp 3 tillsammans med Operakällaren och Joël Robuchon. För oss som bor på Kungsholmen så ligger restaurangen på Flemmingatan bara ett stenkast från vår lägenhet men de hade klart varit värt det extra promenaden hade vi bott någon annanstans i stan.

David och jag är båda väldigt intresserade av mat och matlagning och vi tycker mycket om avsmakningsmenyer då det blir ett helt event och en helkväll i "matens anda". Vi går hellre ut och äter i 5 timmar när vi är hemma eller på resor än att boka in konserter, shower etc.

David tog som vanligt ett oändligt antal bilder (yrkesskada som kock tror jag) så här kommer ett bildregn.

På lördag väntar middag på Franzén Lindeberg.

No comments:

Post a Comment