Tessie's Blogg

Jag ar 29 ar och bloggar om mitt liv, min vardag, mina intressen och drommar vilket inkluderar shopping, klader, resor, traning, LCHF, heminredning, mat och vin. Jag jobbar inom finans och bor pa Jersey, en o utanfor Frankrikes kust.


26 March 2012

Mandag

Idag har jag packat packat packat och David har stadat, stadat, stadat. Borjade dagen med en promenad till Clas Ohlons och kopte bubbelplast och sen har det plastats, tejpats och packats. Tror vi far med allt nu. Frakten av kartonger gar pa Onsdag och sedan tar vi det sista i resvaskor nar vi aker.

Pa kvallen tyckte vi att vi varit otroligt duktiga och tog ledigt. Vi promenerade till Casino Cosmopol och spelade lite Black Jack som vi bada alskar. Som vanligt vann jag och Dave forlorade sa tillsammans gick det nastan plus minus noll. Och sa upptackte jag ett kul tarningsspel, lite som roullette men med tarningar. Prickade in 17 dvs en 5a och 2 6or och vann 1250 kronor pa det! Najs!

Vi har ocksa gatt igenom kyl och frys och maste borja ata upp allt innan vi aker! Sa ikvall at vi entrecote med blamogelost och gronsaker (LCHF) och sen maste vi ata massor med kycklingfilé, lax, kottfars.

No comments:

Post a Comment